Hye Peeps | Thanks For coming || Silent Reader (s) || Follow or Dashboard

Thursday, 22 March 2012

Our Happiness ..

hehehe ...
act entry ni saje2 je .. selingan ...
nak kongsi kegembiraan kami ngan u all

tengok gambar je tau ...
malas nak menaip .. letihh derr . !! <3 :)

at Kem Kepimpinan 


bersama abg fasilitator !! 


abg2 macho ... fewitt !! 

*kami juara lorhh* 


that's all 

daa as salam ..

; Congrates !!

heii .. awopp
hehehe lame tak hapdet .. dah blik umh dr ostel ni
apa lagi .. hapdet larr ...



pendek je entry ni ...
nak ucapkan Tahniah kepada Abg Arez-one "9A 1B" & Shafiq Hariry "6A 4B"
sebab dapat result cemerlang sPM 
& telah menjadi plajar cemerlang SMKRP
tahniah larr dah naikkan nama sekolah
and banggakan ibu bapa
nanti tolong doakan kitorang lak dapat result
cemerlang bg tahun 2012 lak ..

hehehehe peace ^_^
nak result cam tuu jugak ...
best nyer ...

i will try to get more than it ...
bagi larr tips cikit kt adik2 nim dess .. :)
cik kidal doakan abg2 and kakak2 lepasan SPM
berjaya capai cita-cita masing2


hahahah ... SPM candidates 2012
daa
kamoo smua dh dapat result SPM tuu
dapat sambung blajar ..
blajar elok2 tau ...
jangan lupakan sekolah RP nim oke ..
ur 2nd home ...
as salam <3

*sory kalau entry ni diterpanjang lak ... hehehe best menaip .. :)

Wednesday, 14 March 2012

Errr ... Ape ni ??

hye mornink ..
heheeh miss sgt2 u all ..??
ape ni ?? tak der pape larr ..
saje je bagi saspen cikit ..
blog cik manje n cik kidal dh lame tak berhapdet kan
i'm so sorry sebab busy sgt2 n cuti ni pom kelas full ...
ber kem larr ape larr macam2 ..
ni pom nasib baik sempat mencelah masa curi2 nak hapdet blog
rindu teramat sgt ngan follower2 Kidal & Manje

it's so beautiful

kan tenang je kalau dapat ke tempat sebegitu ...
heehe tapi apakan daya tak dapat pom ke tempat macam tuu
exam dah lepas result hancur ... heeee
biasa larr tuu budak malas kan3 ..
insyaallah SPM cik kidal akan buat yang terbaik ..

banyak cik kidal nak ceritakan ..
tapi apakan daya masa mencemburui kita ..
cerita time di Kem Kepimpinan
wif my Bro trsyg ,,, hehehe best sangat2 ...
-ILYSM DEAR-

k larr ... picture ada .. tapi tak sempat nak upload
maybe next time oke ..
k daa as salam ..

I Miss You if u read dis entry