Hye Peeps | Thanks For coming || Silent Reader (s) || Follow or Dashboard

Friday, 27 January 2012

Biarkan ia berlalu ...


ermmm slamat malam sayang ...
ermmm just short entry ...
masa yang lalu biarkan berlalu pergi .. tul tak ...
cik kidal tahu .. maybe u all tak brape faham ...
tapi si dia faham ... masa yang lalu biarkan ia berlalu pergi ...
just fine oke .... not our false untuk hal yang dah berlaku ... cik kidal tahu
maybe salah cik kidal .. tapi keputusan ini terbaik untuk semua orang ...

yes i know i didn't reply ur request to be my fren ...
i'm not ready yet time si dia wanna me to be ur fren ...
oke now i'll be ur fren .. just fren .. not more than fren ..
cik kidal mohon maaf atas kesilapan terdahulu ........
tolong biarkan cik kidal belajar dengan tenang ... hope si dia just fine
..... hope sangat2 ...

lastly cik kidal tak boleh janji cik kidal akan jadi seorang kawan yang baik

oke that's all

*panjang ke entry cik kidal .. hehehe sory .. thanks sebab sudi baca*

as salam daa ...........

Wednesday, 25 January 2012

Terima Kasih ..


act saya nak terima kasih banyak2 kat awak coz
slama ni dah banyak jaga saya,bagi nacihat n all larr
thankz jugak sudi bagi semangat n dorongan for all y saya nak lakukan
thanks....


dis to my brother .. hope he read dis entry ...
now abg berada jauh dari adik .. hope
u will never forget me as u promise ..
adik pegang janji abg tau ... jangan hampakan adik ..
abg blaja elok2 ek kat sana ....


so dis year ... cik kidal nak bina satu memory paling istimewa dalam hidup cik kidal
bersama ...

my Adopted Brother,Family & Friends

hope tahun ni yang merupkan tahun last zaman persekolahan
menjadi tahun paling beerti ...


cantik nya ... harap sangat dapat pergi sana *honeymoon
menggatal ..

 k larr kidal out dulu daa as salam
nytes ..

Saturday, 21 January 2012

Entry Bersama Nestle ..

bersama lagi kita dalam rancangan errrr...
*abaikan
hehehe apsal tajuk entry ni plik bin aneh ..
ha3 rilex derr ...
entry mlalut jer ni kebosanan keseorangan di rumah ,...

act Entry bersama Nestle ni adlh tercetus nye time cik kidal mkn
something y brjenama nestle ,., hehehe
bowrink .,..

u all tau ta sekarang kita semua dalam rancangan apa .. ??
Cruncy Bite Wafer bersama Kidal
hahahaha mngarut tul kidal hari ni kan ..

ni y cik kidal mkn tdi ...
sdap sgt2 .. my faveret ..
sape nak jom dtg umh !! :P
|

sdap tak ek??

of coz sedap .. heeheee
**
**
**

errr sdappppppp ... he3
nak ker .. meh nk cuap ..
aloloololo ... heeeee


^_^


:P <3


alaaa dh habisss .. hehehehe lmbat sangat datang umh .. hehee


ini rantai oke ...
ini punya rantai daripada batu gunung apa ntah ..
hehehee 


rantai ni seluruh family cik kidal pakai ...
hehehehee
my aunt y sponsor ini punya rantai ...
harga nye of coz mhal ...
name lagi batu gunung kn3 ..
heheeheee

oke larr .. chaww dlu ...
as salam

Friday, 20 January 2012

Lame tak hapdet ..


okey .. miss dis blog ..
red colour ... wrna kberanian ,,
tul tak sayang .. heeee oke larr ... kita semua dah mula bercuti
sempena Tahun Baru Cina selama sminggu kan ...
suka tak ... tipu larr kalau u all tak suka ...
dalam mase cuti ni larr blog ini akan berhapdet dari semasa ke semasa oke
-
-
-
-
-
-
-
hari ni cik kidal ada klas act tapi tak pergi
coz letih ,, sakit kepala ... sory cikgu saya tak hadir ...
duk kat rumah hari ni tido jer memanjang ... tapi desus desus
bunyi kata ... air dah naik (banjir) ... tapi xsure sangat
sebab tak pergi tengok sendiri kan ...

bunyi2 cam btul ... Tak suka banjir .. letih ..
hermmm tapi best untuk kanak2 ribena ... heeee
tapi cik kidal dah besar ...
bila dah besar of coz kena angkat barang2 kan ... aduihh ..
tuu yang tak suka tuu oke ...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
now about love ...
i dn't think i'm in love
sekarang cik kidal rasa dah xder prasaan nak bercinta
membosankan n memeningkan
i want fokus to SPM <3
so kalau cik manje suka kat seseorang ... bukan bermaksud suka
tapi minat jer ... skadar kawan je oke
and for ehem2 ... stop disturbing me smentara waktu oke ...

NO COUPLE ANYMORE....
WANNA SINGLE ...........

tolong faham saya oke ...
thanks ... k larr sayang .. cik kidal out dulu ..
as salam

Thursday, 5 January 2012

First Time at Hostel

hye raeders ..

heheh ptg rabu brsamaan 4/1/2012
cik kidal dengan rasminya masuk hostel
heeeeee


hermmm mula2 lapor diri best jugak ...
tapi ada larr rasa kekok tak biasa kan
banyak nak citer ... nantikan sambungan citer nye dekat blog cik manje

oke daa as salam

Monday, 2 January 2012

Second Blog

As salam ...
hye .. dis my 2nd blog ..
ave a visit always here oke ..


blog ini jarang hapdet ..
kalau nak tau blog mane yang selalu dihapdet ..
jom ke blog Gadis Manje

ehehee
oke larr


jangan lupa ke blog gadis manje yaa

oke larr ..
daa as salam